تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۱۷ آبان ۱۴۰۵

دستور تخلیه یک روستا صادر شد

فرماندار بروجرد: به‌دلیل خطر رانش زمین در پی بارندگی‌های شدید، دستور تخلیه روستای تنگه محمد حاجی صادر شد.
سیل لرستان

رویداد۲۴| به گزارش روابط عمومی فرمانداری بروجرد، قدرت اله ولدی اظهار داشت: در پی بارندگی‌های شدید روستا‌های اسلام‌آباد، قلعه‌نو حکیمی، ورکوه، کناروند، تنگه محمد حاجی و کپر جودکی واقع در جنوب شهرستان بروجرد در معرض آب‌گرفتگی و سیلاب قرار دارند.

وی افزود: همچنین دستور تخلیه روستای تنگه محمد حاجی با حدود ۱۶ خانوار جمعیت به علت شرایط خاص جغرافیایی و خطر رانش زمین، صادر شده است.

فرماندار بروجرد گفت: ساکنان این روستا‌ها ضمن رعایت نکات ایمنی، از تردد در مسیر‌های سیلابی و مناطق پرخطر خودداری کنند و به هشدار‌های مسئولان توجه جدی داشته باشند.

بنا بر اعلام هواشناسی استان لرستان، میانگین میزان بارندگی در استان از ۷۲ ساعت گذشته تا بامداد امروز ۵۹.۱ میلیمتر ثبت شده و در همین بازه زمانی میزان بارش باران در بروجرد به ۴۲/۲ میلیمتر رسیده است.

سامانه بارشی امروز به تدریج از لرستان خارج می‌شود.

منبع: ایرنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha