تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۶

شورای فقهی برای صحبت درباره مسائل زنان تشکیل شده است/ تدوین آیین‌نامه‌ای برای تفکیک محل ورود و خروج زنان به استادیوم

دستیار ویژه امور حقوق شهروندی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: سه ماه است که یک شورای حقوقی فقهی تشکیل شده تا درباره مسایل زنان به صورت مصداقی صحبت کنیم تا نتایج در قالب لایحه تقدیم مجلس شود. در مورد ورود زنان به استادیوم‌ها نیز آیین نامه‌ای نوشته شده تا با تفکیک محل ورود و خروج زنان، امکان ورود آنها به استادیوم‌ها فراهم شود.

رویداد۲۴-دستیار ویژه امور حقوق شهروندی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: سه ماه است که یک شورای حقوقی فقهی تشکیل شده تا درباره مسایل زنان به صورت مصداقی صحبت کنیم تا نتایج در قالب لایحه تقدیم مجلس شود. در مورد ورود زنان به استادیوم‌ها نیز آیین نامه‌ای نوشته شده تا با تفکیک محل ورود و خروج زنان، امکان ورود آنها به استادیوم‌ها فراهم شود.شهناز سجادی در نشست بررسی فعالیت حقوقی سیاسی زنان در صدسال اخیر نیز با بیان اینکه جنبش زنان به طول تاریخ قدمت دارد چون در حضور مردسالاری، جنبش زنان هم پیدا می شود،گقت: انقلاب مشروطه نقطه عطفی در تاریخ ایران بود زیرا زنان در عرصه عمومی حضور یافتند. از جمله مطالبات زنان بعد از مشروطه حقوق شهروندی، حق تحصیل زنان و تاسیس مدارس دخترانه بود. اما علی رغم حضور زنان در مبارزات مشروطه،آنها از حق رای محروم شدند و حتی مجلس با درخواست زنان برای تشکیل احزاب زنانه مخالفت کرد.

دستیار ویژه امور حقوق شهروندی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه همیشه طیف مذهبی در برابر حقوق شهروندی زنان مقاومت می‌کردند، عنوان کرد: تجربه دومی که زنان پشت سر گذاشتند مبارزاتشان در نهضت اسلامی بود که منجر به پیروزی انقلاب شد. زنان پیشرو بودند و با همین فعالیتشان موجب تشویق مردان به حضور در راهپیمایی ها شدند.اما بعد از انقلاب اجباری شدن حجاب و سلب حق قاضی شدن زنان و به فاصله دو ماه از پیروزی انقلاب رخ داد و موجب سرخوردگی زنان شد.

سجادی افزود: قانون اساسی به برابری زنان خوب توجه کرده اما در قوانین موضوعه زنان حکم سیاهی لشکر دارند. در اینجا زنان متوجه شدند که دوباره به نقطه صفر رسیده‌اند. با تشکیل مجلس زنان تمام توجه خود را به آن معطوف کردند و در تمام این سال‌ها انتظارات زنان این بوده که خانم‌های نماینده به همجنس‌های خود توجه کنند.

وی عنوان کرد: سه ماه است که  یک شورای حقوقی فقهی تشکیل شده تا درباره مسایل زنان به صورت مصداقی صحبت کنیم تا نتایج در قالب لایحه تقدیم مجلس شود. اعتراضات به حجاب و ورود به استادیوم‌های ورزشی از جمله مهم‌ترین اعتراضات اخیر زنان است که در این مورد آیین نامه‌ای نوشته شده تا با تفکیک محل ورود و خروج زنان، امکان ورود انها به استادیوم‌ها فراهم شود.

منبع: ایلنا
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان