تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۱۲ مهر ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

کارتونیست سوئدی موهن به پیامبر در سانحه رانندگی کشته شد

لارس ویلکس کاریکاتوریست موهن به پیامبر اسلام در تصادف رانندگی کشته شد.

کارتونیست سوئدی موهن به پیامبر در سانحه رانندگی کشته شد

رویداد۲۴  به نقل از گاردین، لارس ویلکس کاریکاتونیست موهن به پیامبر اسلام در تصادف رانندگی کشته شد.

مقامات در حال بررسی تصادفی هستند که گفته می‌شود کارتونیست سوئدی را که از سال ۲۰۰۷ تحت حفاظت پلیس زندگی می‌کرد به همراه دو مامور پلیس را به کام مرگ کشاند.

بر اساس گزارش چند رسانه سوئدی، کارتونیست سوئدی لارس ویلکس که از سال ۲۰۰۷ به خاطر طرح کاریکاتور پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) تهدید به مرگ شده بود و تحت حفاظت پلیس زندگی می‌کرد در یک تصادف رانندگی مُرد.

روزنامه Dagens Nyheter می‌گوید که شریک وی، مرگ او را تأیید می‌کند و خبرگزاری سوئدی TT می‌گوید پلیس تأیید کرده که ویلکس ۷۵ ساله با دو مامور پلیس در اتومبیل بوده اند که آن‌ها نیز جان باختند. به گفته پلیس، یک ماشین پلیس غیرنظامی و یک کامیون بعد از ظهر یکشنبه در خارج از شهر مارکارید با یکدیگر برخورد کرده و آتش گرفتند. راننده کامیون به بیمارستان منتقل شد و علت تصادف در دست بررسی است.

استفان سینتئوس، رئیس واحد تحقیقات منطقه‌ای مسئول حفاظت شخصی در منطقه گفت: اکنون برای همه ما مهم است که هر کاری را که می‌توانیم انجام دهیم تا بفهمیم در محل حادثه چه اتفاقی افتاده و چه چیزی باعث این تصادف شده است.

ویلکس تا قبل از خلق کارتون موهن پیامبر ناشناخته بود و با این اقدام موهن بود که به شهرت رسید. وی تا قبل از آن، به کار مجسمه سازی با چوب به صورت غیرمجاز فعالیت داشت که آثارش از اقبال بهره‌مند نبودند تا اینکه با جنجال توهین آمیز کارتون پیامبر اسلام، به شهرتی رسید که البته بجز شرایط ترس امنیتی، ارمغانی برایش نداشت.

منبع: فارس
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
محمدرضا باقرپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۲
0
1
از پایان اینچنینی این شخص ملعون و سوختنش در یک تصادف که بعید هم نیست یک تصادف صوری بوده باشد برای از بین بردن این خوک کثیف که توهین کرده بود با کاریکاتورش به ساحت مقدس پیامبر اکرم، شخصاً بسی خوشحال شدم؛ شخصی که هنر را در خدمت نه بشریت و اتحاد و زیبایی و دوستی و … بلکه در خدمت ایجاد تنش و توهین قرار داده بود. لارس ویلکس، زندگی خوبی نداشت و زندگی‌اش، همیشه همراه با تشویش بود؛ او درباره مشکلات زندگی خود در اختفا گفته بود: «نمی‌توانید بیرون بروید. چون بیرون رفتن از خانه، خطر دارد و ممکن است کسی شما را بشناسد. باید تا جایی که می‌شود از بیرون رفتن اجتناب کنید. وضعیت بدی است و آدم مجبور است بپذیرد که شاید هیچگاه نتواند به زندگی عادی گذشته‌اش، بازگردد.» وی تا آخرین لحظات هم نپذیرفت که کار نادرستی انجام داده است و این عنادورزی، در نوع خود بینظیر است که در طول تاریخ از این موارد زیاد داشته‌ایم و جالب است ایشان و امثال ایشان و حامیان وی، کارهای از این دست را هنر می‌دانند! و آزادی بیان! کارهایی که بیشتر هم با سفارش و شیطنت برخی از کشورهای معلوم الحال و با نیات پلید آنها انجام می‌گیرند. بنده در مورد این توهین‌ها که مشابه آن را در سلمان رشدی و کورت وسترگارد، کاریکاتوریست دانمارکی و … دیدیم، دلخور شدم اما اصلاً ذره‌ای و هیچ نگرانی و ناراحتی نداشتم؛ چون نور و گرمی یک خورشید، با فوت کردن یک شخص، به خاموشی یا سردی، نمی‌گراید. توهین یک شخص، به شخصیت باعظمتی همچون پیامبر، چه تأثیری می‌تواند داشته باشد؟
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان