بازدید شبانه مدیرعامل شرکت صنایع لاستیکی سهند از کارخانه و تشکیل کمیته بحران
در پی برخی تحولات اخیر در منطقه که لزوم ارتقای سطح آمادگی و انسجام سازمانی را دوچندان کرده، علی صیادزاده، مدیرعامل شرکت صنایع لاستیکی سهند، شامگاه گذشته با حضور در کارخانه، از بخشهای مختلف بازدید کرد و صبح امروز جلسه کمیته بحران را با مدیران ارشد کارخانه و نماینده کارگری برگزار نمود.
رویداد۲۴| در این جلسه که با هدف ارزیابی میدانی شرایط تولید، بررسی وضعیت نیروی انسانی و افزایش هماهنگی عملیاتی برگزار شد، گزارشی از روند فعالیتها ارائه گردید و تصمیماتی برای بهبود فرآیندها و پشتیبانی از کارکنان اتخاذ شد.
صیادزاده ضمن تقدیر از تلاش بیوقفه کارکنان، بر حفظ پایداری تولید، توجه به سلامت جسمی و روانی نیروی انسانی و اجرای دقیق مصوبات تأکید کرد.
وی در حاشیه این بازدید گفت: «در شرایط خاص، حضور در کنار کارکنان فقط یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت مدیریتی است. همراهی واقعی با تیم تولید، پایهای برای عبور از هرگونه چالش است.»
صنایع لاستیکی سهند به عنوان با سابقهترین تولید کننده تسمه نقاله در ایران، با تکیه بر سرمایه انسانی متخصص، همواره در مسیر حفظ کیفیت، ایمنی و پایداری تولید گام برداشته است.