تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۱۴ دی ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۴ نظر

کاملا هریس: عملیات نظامی آمریکا در ونزوئلا غیرقانونی و ناپخته بود

کاملا هریس با انتقاد شدید از عملیات نظامی آمریکا در ونزوئلا و بازداشت مادورو گفت این اقدام غیرقانونی و ناپخته است و هدف آن نفت و قدرت‌طلبی ترامپ است، نه دموکراسی یا مبارزه با مواد مخدر.

کاملا هریس

رویداد۲۴| کاملا هریس با انتقاد از عملیات نظامی آمریکا در ونزوئلا و دستگیری رئیس‌جمهور این کشور، گفت: موضوع مواد مخدر یا دموکراسی نیست. موضوع نفت و تمایل دونالد ترامپ به نقش‌آفرینی به‌عنوان زورگو در منطقه است. هریس تأکید کرد: اقدامات دونالد ترامپ در ونزوئلا، آمریکا را امن‌تر، قوی‌تر یا مقرون‌به‌صرفه‌تر نمی‌کند. این‌که مادورو یک دیکتاتور بی‌رحم و نامشروع است، واقعیت این را تغییر نمی‌دهد که این اقدام هم غیرقانونی و هم ناپخته بود.

وی افزود: ما این داستان را قبلاً دیده‌ایم: جنگ‌هایی برای تغییر رژیم یا نفت که تحت عنوان قدرت فروخته می‌شوند، اما به آشوب تبدیل می‌شوند و خانواده‌های آمریکایی هزینهٔ آن را می‌پردازند. مردم آمریکا چنین چیزی را نمی‌خواهند و از دروغ شنیدن خسته شده‌اند.

او اضافه کرد: موضوع مواد مخدر یا دموکراسی نیست. موضوع نفت و تمایل دونالد ترامپ به نقش‌آفرینی به‌عنوان زورگو در منطقه است. اگر او واقعاً به هیچ‌کدام اهمیت می‌داد، یک قاچاقچی مواد مخدر محکوم را عفو نمی‌کرد و اپوزیسیون قانونی ونزوئلا را نادیده نمی‌گرفت، در حالی که با نزدیکان مادورو معامله می‌کرد.

کاملا هریس تأکید کرد: رئیس‌جمهور در حال به خطر انداختن سربازان، صرف میلیارد‌ها دلار، بی‌ثبات کردن یک منطقه و ارائه نکردن هیچ اختیار قانونی، هیچ برنامهٔ خروج و هیچ فایده‌ای در داخل کشور است.

او افزود: آمریکا به رهبری نیاز دارد که اولویت‌هایش کاهش هزینه‌ها برای خانواده‌های کارگر، اجرای حاکمیت قانون، تقویت اتحاد‌ها و — مهم‌تر از همه — اول قرار دادن مردم آمریکا باشد.

منبع: انتخاب
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
گوناگون
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
0
0
ترامپ کاری را انجام داد که جو بایدن و اوباما جرات و عرضه انجامش را نداشتند و حالا از روی حسادت این حرفها را می زنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
0
0
دولت وحشی آمریکا، ارتش وحشی، هر دو جنایتکار هستند و هم تروریسم بین المللی هستند
ترامپ جنایتکار به عنوان یک جنایتکار جنگی باید محاکمه شود که محاکمه ترامپ جنایتکار به عنوان یک جنایتکار جنگی باید در دستور کار قرار گیرد.
ارتش آمریکا جنایتکار به عنوان یک جنایتکار جنگی باید محاکمه شود که محاکمه ارتش آمریکا جنایتکار به عنوان یک جنایتکار جنگی باید در دستور کار قرار گیرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
0
0
از سال 1917 تاکنون در جای دنیا جنایتی رخ می دهد که دست آمریکا جنایتکار در کار است.
از سال 2017 تاکنون در جای دنیا جنایتی رخ می دهد که دست ترامپ جنایتکار در کار است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
0
0
۱۴:۵۱۱۴ دی ۱۴۰۴
پس امروز برای همه مردم دنیا ثابت شده است که دولت وحشی آمریکا جنایتکار به دنبال خلع سلاح هسته ای نیست و تاکنون هم نبوده است و فقط 100 درصد به دنبال غارت نفت، دخالت و مداخله در امور داخلی کشورهای منطقه خاورمیانه، غرب آسیا و جهان بوده است.

۱۴:۱۵۱۴ دی ۱۴۰۴
در 13 دی ماه سال 1404 تجاوز نظامی آمریکا جنایتکار با مجوز و دستور ترامپ جنایتکار در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار علیه ونزوئلا و ربایش رئیس‌جمهور قانونی این کشور و همسرش، این اقدام مصداق بارز تروریسم دولتی و تعرض آشکار به حاکمیت و اراده ملی ملت ونزوئلا بوده است
نظرات شما